Sa Coma – a családosok üdülőhelye Mallorcán

Ellentétben El Arenállal, Sa Coma igazi, családbarát nyaralóhely. Itt nincsen annyi klub és bár, viszont van csodálatos fehérhomokos strand.

Sa Coma Mallorca keleti partján található Cala Millor és Port Cristo között, 65km-re fekszik Palma Repülőtértől. Sa Coma egy igazi modern üdülőhely éttermekkel, kávézókkal és nagy szállodákkal. A 80-as években kezdték kiépíteni, ma a legtöbb üzlet angol tulajdonban van.

Strandja kiváló minőségű, mindenféle vízisportot kipróbálhatunk itt. A strand mögött egy sétány van, ami csak a gyalogosoké. Nyári estéken rengeteg kisgyerekes család múlatja itt az idejét.

S’Illot szinte egybeépült Sa Coma-val, de teljesen más képet mutat. Sokkal tradicionálisabb település, itt nincs annyi szálloda, itt inkább magánszállások, apartmanok találhatók. S’Illot-ban még találkozhatunk apró halászhajókkal is.

 

Ha úgy döntünk, hogy bérautót kölcsönzünk Mallorcán, akkor egyszerűen eljuthatunk a repülőtérről Sa Coma-ba. Az Ma-15-ösön eljutunk egészen Sant Llorenç des Cardassa-ig, onnan pedig kövessük a Ma-4022-es és Ma-4021-es utat. Nem lehet eltéveszteni!

 

Sa Coma hotelek és szálláshelyek S’Illot-ban

 


Ver mapa más grande